vászon festmény tájkép Joseph Mallord William Turner Eső, a Gőz Sebesség A Nagy Nyugati Vasút
  • Újszülött

vászon festmény tájkép Joseph Mallord William Turner Eső, a Gőz Sebesség A Nagy Nyugati Vasút

HUF 4317.00
HUF 4317.30

Hozzáférhetőség
Készleten

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


1) Egy megfizethető alternatívát eredeti művészet, vászon leesik a falról a gazdag textúra, szín, részletesen. A művész-fokozatú, sav-ingyenes pamut vászon létrehoz egy elegáns megjelenés. Vászon lehet solded, mint csak azt nyomtatja ki, nem beleértve a Keretet. Egy bennlakó 2 centiméter fenntartva mindkét oldalon a vászon. Lehet DIY-hegy a festmény core fa, vagy bármilyen keret tetszik. A festmény mag hengerelt szállított, kemény, mint a Cső.
2) azt is előírják, hordágyon rács. Vannak 2-es típusú. Egy DIY készletek. A hordágyon már jól vágott, majd küldött, ömlesztve. Biztosítunk utasításokat, így követni, hogy össze. Így lehet csinálni, hogy a festmény kész lógni által tett volna. Ez a szállítási költség megtakarítás a célra. De ami még fontosabb, a DIY szórakoztató.
A másik típus a hordágyakat össze minket. Kész lógni.
3) van egy csomó keret az opciók, majd a különböző színek, textúrák állnak rendelkezésre. Lehet, hogy testre a keret beállítja neked. De amit mi javasolunk, szín Fekete, Fehér, Fa. A keret fenti idézet tartalmazza a hordágyon hátamon, de nem tartalmazza a festmény core/ujjlenyomat,
4) Ha a hordágyakat, vagy keretek, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba a további részletekért. A szállítási költséget, lehet, hogy állítson rajta.
Joseph Mallord William Turner (keresztény Május 14 1775 – December 19-1851) volt, egy angol Romantikus táj festő , víz-colourist , valamint printmaker . Turner tartották ellentmondásos alakja a nap, de most úgy tekinteni, mint a művész, aki magas tájkép festmény egy eminenciád vetekszik a történelem festmény . Bár híres, hogy az olaj festmények, Turner is az egyik legnagyobb mesterek Angol akvarell tájkép festmény. Ő közismert nevén "a festő a fény" a munka tekinteni, mint egy Romantikus előszó Impresszionizmus . Néhány műve a emlegetik, mint példák absztrakt művészet előtt, annak érdekében, hogy a huszadik század elején.
1. Szállítási Feltételek : ajánlatunk EMS, valamint más, nemzetközi szállítmányozó szolgáltatási folyamatban a megállapodás fizetni a költségeket. Standard szállítási idő hivatkozás :
Délkelet-Ázsia : 10-15 nap
Nyugat-Ázsia, Észak-Ázsia : 15-25 nap
Közel-Kelet : 15-25 nap
MINKET : 10-20 nap
Egyesült KIRÁLYSÁG/AU : 15-25 nap
Kanada : 20-25 nap
Belgium /Franciaország/Németország/Svédország : 20-30 nap
Oroszország : 25-45 nap
Európa többi része : 25-35 nap
A közép-Dél-Amerika : 25-40 nap
Afrika : 30-45 nap
2. Figyelem :
a) Ingyenes megtérülést követő 15 napon belül. De kérem, kérem, legyen felelős a szállítási díjak vissza.
b) lehet, hogy kisebb a szín különbség általában a festmény, illetve megtekinthetik a monitorok miatt a monitor beállítása. Kérjük, legyen óvatos, mielőtt licitál.

szín:
12x16inch Nyomtatása csak, 18x24inch Nyomtatása csak, 24x32inch csak Nyomtatás
Minta:
Sík Fal Matrica
Modell Száma:
ART-WT-001
Stílus:
Európa
Osztályozás:
A Falon
is_customized:
Yes
Típus:
Nyomtatott
A szépírás, a festészet típus:
Vászon Festmény