Magas Minőségű CARBON KERÁMIA ÚT fékbetétek BMW C 600 Sport a C 650 GT 12-14 (Elöl)
  • Újszülött

Magas Minőségű CARBON KERÁMIA ÚT fékbetétek BMW C 600 Sport a C 650 GT 12-14 (Elöl)

HUF 4925.00
HUF 6747.30

Hozzáférhetőség
Készleten

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


ÜDV ZPMOTO 'S SHOP
Teljesen Új, Kiváló Minőségű Kerámia Fékbetétek
Kompatibilitás : BMW C 600 Sport a C 650 GT 12-14 (Elöl)
Egyenértékű EBC # FA142
Ez a Lista egy Pár fékbetétek a következő modellek :
F= Front - R= Hátsó F&R= Első & Hátsó
Szén-Kerámia Út Összetett párna evolúció az eredeti, most egy magasabb szén-dioxid-tartalom. Jellemzőjük a jó tartósság, valamint a teljesítmény-e tartani, vagy hideg, száraz, vagy nedves. Ezeket fel lehet használni mindkét öntöttvas, acél lemezek. Világszínvonalú Terméket, OE, Hogy több Ezer Kerékpár. Kiváló Tartósság, Mind Teljesítményét. Rendkívül Stabil Súrlódási Együttható.
Kerámia Kompozit fékbetétek szállít kivételes fékezési teljesítmény, illetve a működési felett széles vezetési feltételek mellett – a napi ingázás, sport touring, hogy agresszív autópálya vagy utcai verseny lovaglás. A speciálisan kifejlesztett kerámia kompozit nyújt extrém ütőerő, amikor "hideg" – a felhajtón, vagy "meleg" – után kilométer all-ki-hegy autópályán. Miért tapasztalt lovasok válasszon Kerámia Kompozit párna : Kiváló fékhatás a nedves vagy száraz körülmények között. Tökéletes a mindennapi lovaglás vagy utca/autópálya sport használni. Rendkívül csendes, rezgés csillapító kerámia kompozit gyakorlatilag megszünteti a fék "grind" zaj pad "köpni". Kiváló hideg-meleg teljesítményt nem "warm-up" szükséges, mint a carbon/graphite, vagy nehéz szinterezett teljes verseny kerámia betét. Minimális fék fade Gyorsan termikus hasznosítás között nagy energiájú megáll, minimális magas-hőmérséklet "fék fade" ahhoz képest, organikus, vagy bio/Kevlar párna. Sima, progresszív, illetve ellenőrzött fékezés kivételes kar válasz. Fokozott rotor élet ragasztott gömbgrafitos fém végtelen szerkezete jelentősen csökkenti a rotor viselnem ahhoz képest, szinterezett fém párna. Tökéletes használható vas, rozsdamentes acél, vagy krómozott rotorok. Hosszú pad élet tartós, nagy szilárdságú ragasztott kerámia-fiber szerkezet növeli a pad életet, organikus, vagy bio/Kevlar párna. Alacsony-portörlés formula nem tartalmaz vas (vas) vegyületeket, amelyek elszíneződések matt/polírozott alumínium ötvözet, vagy krómozott kerekek.
Műszaki megjegyzések : kerámia betét gyártott OEM előírások értelmében az állandó minőséget, valamint alkalmas. A kerámia-kompozit képződik a nagy szilárdságú kerámia rostok, valamint a nem-vas fém szálak ragasztott az extrém nyomás, hőmérséklet. Gömbgrafitos öntöttvas, fém-szálak előállítására súrlódó anyag, mérsékelt bázis Co F (súrlódási) az optimális kezdeti "harap", míg a tartós, hőálló kerámia rostok, valamint a polimer kötőanyagok csökkenti a termikus pad bomlási ki-elgázosítás, amelyek hozzájárulnak a magas hőmérséklet fék a "fade". A nemvas fém végtelen mátrix kiváló hőtároló ideális, hővezető, hogy gyorsan végezzen energia távol a pad-rotor felülete gyorsan termikus hasznosítás. Alacsonyabb működési hőmérséklet csökkenti a rotor fel kockázata, alakváltozás vagy csavarás.
Könnyű Telepítés. Közvetlen OEM felszerelés
Csomag : 1 Pár x fékbetétek (Mint a képen)
Mi is eladni egyéb fékbetétek, Kérlek, mondd meg nekünk a bicikli modell év, köszönöm! Ha nem biztos benne, melyik párna vásárolni, lépjen kapcsolatba velünk.

Elem Súlya:
0.19kg
Cikkszám Átmérő:
10.2cm
Elem Hossza:
10.2cm
Elem Magasság:
0.9cm
Anyag Típusa:
KERÁMIA & FÉM
Márka Név:
ILMBERGER CARBONPARTS
Elem Szélessége:
3.8cm
Modell Neve:
ZP-FA142
Elem Típusa:
Féktárcsák
Különleges Funkciók:
KERÁMIA FÉKBETÉTEK
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
ECE