2 Zónák tűzriasztás Vezérlőpult HÁLÓZATI bemeneti Tűz Riasztás Vezérlő Rendszer a Hagyományos Tűz Vezérlőpult
  • Újszülött

2 Zónák tűzriasztás Vezérlőpult HÁLÓZATI bemeneti Tűz Riasztás Vezérlő Rendszer a Hagyományos Tűz Vezérlőpult

HUF 24030.00

Hozzáférhetőség
Készleten

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Általános
A mini 2 zóna a panelen van a Mester panel Rabszolga panel. Egy Mester panel csatlakoztatható 31 Rabszolga panel, a Mester panel is mutatják, a tűz s a te hibád minden rabszolga panel. A rabszolga panel csak mutatni magát tűz s a te hibád.
Kulcs Műszaki Adatok/Speciális Funkciókat, Négy Stílus B (B Osztály) Kezdeményező Eszköz Áramkör (IDCs). Egy Mester Panel is van két zóna, minden zóna csatlakozás max.25 hagyományos érzékelők. Egy rabszolga Panel két zóna, minden zóna csatlakozás max.25 hagyományos érzékelők. A Mater panel is mutatják, a tűz s a te hibád minden rabszolga panel. A rabszolga panel csak mutatni magát tűz s a te hibád. Mini méretű, mint 108 X143 X40mm Mester panel 4 digitális LED kijelző mutatja, rabszolga szám állapot. 2 Érzékelési Zónák Panel, 25 Érzékelő zónánként Tűz 1 relé lenne bekapcsol, ha egy zónában a riasztások. Tűz 2 relé lenne aktiválása után 30 másodperc késés, amikor a két zóna riasztás. 1 Hang relé kimenet hang riasztás 1 Hiba relé kimenet hiba állapot Zónák Tűz Hiba Led jelzése Fire1, Fire2, Hang relé kimenetek aktiválása manuálisan RS485 Port repeater akár 1,2 Km-re 31-ig Rabszolga panelek csatlakoztatható egy Mester panel Powered by kívül DC22-26 V tápegység sorvég Állapot Észlelése, rövidzárlat /nyitott áramkör észlelési Két modul tápegység lehet kiválasztani. A tápegység bemenet AC90-270-BAN Két 4 ah-s akkumulátort is elhelyezhetők a tápegység kabinet. Relé kimenet kapcsolatok névleges : 2.0 amper @ 30 VDC.
-
Kedves Barátaim, Kérjük, szíveskedjen Megjegyzés : 1. Kérem, értse meg, a kapcsolatok közötti érték a számlanyilatkozat(az egyéni clearance), valamint a kockázat ebben az országban, mint Brazília. Sokkal alacsonyabb érték nyilatkozat okozhat problémát/kockázat során egyéni engedély. 2. Kérem, hagyjon egy adó szám alatt a házhozszállítás követelmény. 3. Minden nemzetközi kifejezi szállítás nem engedélyezett, hogy a küldés elemet, így az Elemek nem szerepelnek a független füst, a jeladó, valamint panel szállítást. 4. Az ingyenes szállítási termékeket , majd válasszon egyet express ami kényelmes mindkettőnknek .Ha nem tetszik valami konkrét nemzetközi expressz, kérjük, mondd el nekünk, mi meg fog változni egy másik.
Gyártunk különböző független értékesítési füstérzékelők , éghető gáz érzékelők, tűzjelző rendszerek, riasztó rendszerek, termékek között a fogyasztók élvezik a magasabb állapot . Sok a kiskereskedők, illetve ügynökök, hogy létrehoz egy hosszú távú stabil, együttműködési kapcsolatok .
Üdv ODM OEM.

Márka Név:
zoanco
Modell Száma:
ck1002
is_customized:
Yes
szín:
Piros